Style Copy Print - Drukwerk voor evenementen

Drukwerk voor evenementen.

  • Op een veilige manier je werk afhalen
  • Al ons papier is gerecycled
  • Onze winkel is toegankelijk voor iedereen

Drukwerk voor evenementen wil je goed verzorgd hebben. Dit drukwerk is immers het visitekaartje voor het evenement en de organisator. Heb je drukwerk voor evenementen nodig? Dan kies je voor de kwaliteit van Style Copy Print.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

 

Professioneel drukwerk voor diverse evenementen

Ben je een evenement aan het organiseren? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Met drukwerk voor evenementen kun je op een opvallende manier reclame maken voor het evenement. Denk bij drukwerk voor evenementen bijvoorbeeld aan flyers om op een markt of beurs uit te delen en posters om verspreid door de stad op te hangen. Heb je een ontwerp gemaakt? Dan drukken we dit graag voor je op het door jou gewenste formaat. We denken hierbij graag met je mee over het type papier, de glans en het formaat. We spreken een datum met je af waarop het drukwerk af is en je het kan ophalen bij ons in Kortrijk. Voor die tijd ontvang je van ons nog een afhaalbericht.

Ontvang meer informatie over onze diensten

Wil je meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 056-255233. Heb je liever contact per mail? Dat kan natuurlijk ook. Stuur in dat geval een e-mail naar info@stylecopyprint.be en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor grote opdrachten werken we samen met onze offset drukker. Door drukwerk in grote oplages te verwerken, kunnen we een extra scherpe prijs aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.

Anderen bekeken ook: Online geschenken shop | Trouwkaarten laten ontwerpen