Style Copy Print - Voordelen

Voordelen.

Style Copy Print - Team met ervaring

Team met ervaring

We geloven dat onze ervaring een van onze grootste troeven is. Toen Caroline op 19 augustus 2002 de winkel startte, durfde ze nauwelijks te dromen dat ze ooit een van de grote copycentres in Kortrijk ging zijn. Ondertussen is het team vervolledigd met Syl, Chlorys, Annelies, Laurens, Isabel en Emma. Wij zijn gekend bij zowel bedrijven als studenten, diverse verenigingen maar ook particulieren. Voor grote en kleine opdrachten kan je altijd terecht bij Style Copy Print.

Style Copy Print - Dag- en nachtkluis

Dag- en nachtkluis

Onze kluizen zijn er voor onze klanten die liever een eigen tijdstip kiezen. Geraak je er niet tijdens de openingsuren of heb je niet veel tijd? Na betaling krijg je van ons een code om de kluis te openen. Zo kan je op een veilig manier je werk afhalen. Deze kluizen zijn aan de straatkant dus overdag en s nacht toegankelijk. We veranderen de code geregeld dus werken kunnen niet langer dan twee dagen blijven zitten.

Style Copy Print - Diverse afwerkingen

Diverse afwerkingen

Wij hebben een groot aanbod aan afwerkingsmogelijkheden voor boekjes, plannen, stickers, etc. Zie ons overzicht bij onze diensten of contacteer ons als je een idee wilt bespreken.

Style Copy Print - Parking

Parking

Er zijn langs beide kanten van de straat drie parkeerplaatsen van 30 minuten gratis parkeren. Deze herken je aan de groene stroken op de grond. Ideaal voor afhalingen of bestellingen te plaatsen in onze winkel.

Style Copy Print - Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Onze winkel is toegankelijk voor iedereen. Een ruime inkomhal met automatische deuren en zonder hoge opstappen. Parkeerplaats voor de inkom voor personen met een handicap. Tips om onze toegankelijkheid te verbeteren zijn altijd welkom.

Style Copy Print - Tuin

Tuin

De vele machines kunnen voor sommige mensen wel even overweldigend zijn. Daarom biedt onze mooie tuin op zonnige dagen een oase van rust. Wachten op je opdracht of een ontwerp-gesprek kan dan ook altijd buiten.

Style Copy Print - Recyclage

Recyclage

Papier is een natuur product. Ons papier komt van leveranciers met een hart voor het milieu. Onze overschotten worden zo veel mogelijk intern gerecycleerd en daarna wekelijks opgehaald om speciaal te recycleren, volgens het cradle-to-cradle systeem. Paper is nature