Style Copy Print - Voordelen

Voordelen.

Style Copy Print - SCP TEAM

SCP TEAM

Style Copy Print 

In 2022 vieren we ons 20jarig bestaan. Via deze weg wil ik iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan Syle Copy Print. 
Ieder die hier heeft gewerkt en nog altijd werkt heeft geholpen aan de groei van    Style Copy Print.
Elk met zijn Uniek talent. Dank je wel hiervoor. 
We werken nog altijd met enthousiasme verder en zorgen ervoor dat we op tijd en stond innoveren om zo het beste uit alles te halen.
tot snel team Style Copy Print
 

Style Copy Print - Dag- en nachtkluis

Dag- en nachtkluis

Onze kluizen zijn er voor onze klanten die liever een eigen tijdstip kiezen. Geraak je er niet tijdens de openingsuren of heb je niet veel tijd? Na betaling krijg je van ons een code om de kluis te openen. Zo kan je op een veilig manier je werk afhalen. Deze kluizen zijn aan de straatkant dus ten alle tijd toegankelijk. We veranderen de code geregeld dus vragen we om de werken op te halen binnen de 2dagen.
er is ook camerabewaking aanwezig

Style Copy Print - Diverse afwerkingen

Diverse afwerkingen

Wij hebben een groot aanbod aan afwerkingsmogelijkheden voor boekjes, plannen, stickers, etc. Zie ons overzicht bij onze diensten of contacteer ons als je een idee wilt bespreken.

Style Copy Print - Parking

Parking

Er zijn langs beide kanten van de straat drie parkeerplaatsen van 30 minuten gratis parkeren. Deze herken je aan de groene stroken op de grond. Ideaal voor afhalingen of bestellingen te plaatsen in onze winkel.

Style Copy Print - Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Onze winkel is toegankelijk voor iedereen. Een ruime inkomhal met automatische deuren en zonder hoge opstappen. Parkeerplaats voor de inkom voor personen met een handicap. Tips om onze toegankelijkheid te verbeteren zijn altijd welkom.

Style Copy Print - Tuin

Tuin

De vele machines kunnen voor sommige mensen wel even overweldigend zijn. Daarom biedt onze mooie tuin op zonnige dagen een oase van rust. Wachten op je opdracht of een ontwerp-gesprek kan dan ook altijd buiten.

Style Copy Print - Recyclage

Recyclage

Papier is een natuur product. Ons papier komt van leveranciers met een hart voor het milieu. Onze overschotten worden zo veel mogelijk intern gerecycleerd en daarna wekelijks opgehaald om speciaal te recycleren, volgens het cradle-to-cradle systeem. Paper is nature